Viktig checklista du bör veta innan du checkar in Thailand

Viktig checklista du bör veta innan du checkar in Thailand

Thailand incheckning är guiden för alla resenärer att förbereda sig före landning till Thailand, landet med leende.

Resa till Thailand

Det finns flera sätt att komma fram till detta land beroende på var du kommer ifrån.

Med flyg: Den största flygplatsen i Thailand är i Bangkok heter Suvarnabhumi International Airport. Men det finns många andra flygplatser i varje region runt Thailand för att resenärer att ansluta till alla delar av landet, såsom i Chiang Mai, Phuket, Koh Samui och Krabi. Ett trick är att eftersom det är en hög konkurrens på inrikesflyg marknaden, bör resenärerna jämföra flygpriser från mer än en källa innan du bokar. Också vara försiktig med den ursprungliga priset eftersom det kan förekomma en stor mängd extra skatter och tilläggsavgifter som tillämpas i den fortsatta bokningen steg. Så, se, du fortsätta bokningsprocessen tills den slutliga totala priset visas. Den populära flygbolag för inrikesflyg är Thailand Airways, Bangkok Air, Bangkok Airways, Nok Air och Air Asia.

Med tåg: Om turister reser från Malaysia, är ett tåg ett annat alternativ att gå in Thailand. Eftersom järnvägen ansluter till alla delar av landet, om turisterna inte har något emot att spendera lite mer tid på transporter, är detta ett annat alternativ att resa runt i landet och njuta av naturen i Thailand.

Med båt: Detta sätt blivit mer populär nuförtiden. Det finns kryssningsrederi på väg till Sydostasien färdväg, inklusive besöker Thailand. Den rekommenderade 5-stjärnig service kryssning Costa Cruises.

Checklista innan Thailand checka in

1. Söka vissa grundläggande uppgifter

Efter att ha valt transporten komma in i landet, lära sig lite grundläggande information är alltid en klok idé att göra innan ankomst.

Tourism Authority of Thailand eller TAT är alltid en pålitlig och värdefull källa för att söka efter någon information om i landet. Den viktigaste kanalen för att ansluta till TAT är genom sin webbplats. Dessutom, även när du har kommit till landet finns det många grenar av TAT runt Thailand för att tjäna turister, med början från en på Suvarnabhumi flygplats.

2. Vaccinationer förberedelse

sikt hälsa beredning, vaccinationer mot hepatit A och B, polio, rabies, tyfus och tuberkulos rekommenderas, men inte nödvändigt. Om du planerar att komma in i djungeln runt om i gränsområdena (ansluten till Kambodja, Burma och Laos), är malaria vaccination rekommenderas också.

3. Inresetillståndens kontrollera Thailand Kolla in

För Visa, reglerna för visum kan ändras utan förvarning så när man planerar att besöka Thailand, se till att åter kontrollera med thailändska ambassaden innan de reser. För pass måste vara giltigt minst sex månader från den dag du anländer Thailand.

4. Förbered lite pengar och vet dess valuta

Om valuta, valuta som används i Thailand är thailändska baht (฿). Sina pengar finns både mynt och sedlar, med början från ”Satang” mynt, 100 satangs lika med 1 baht, en baht, 2 baht, 5 baht och 10 mynt baht. För sedlar är 1000 baht, 500 baht, 100 baht, 50 baht och 20 noter baht. En rekommendation är att inte förvara stora valörer sedlar som 1000 eller 500 anteckningar eller försöka ändra dem till de mindre som gatuförsäljare eller taxi vanligtvis inte har stor mängd förändringar. Börsen räknare är också utspridda runt om i landet, särskilt i turistorterna. Det rekommenderas starkt att utbyta dina pengar på dessa bankernas kassor snarare än på hotell som räntan från den senare ett skulle bli dyrare. Förutom pengar är det också en klok idé att ta kort med dig som bankomater är allmänt tillgängliga överallt runt Thailand. Kreditkort är också accepteras på många ställen men måste du hålla ett öga på vem som hanterar ditt kort för att undvika fusk metoder såsom kopiering ditt kort-koder.

5. Kläder att matcha med klimatet

Den vanliga Vädret i Thailand är varmt. Det finns en thailändsk skämt att Thailand har 3 årstider: varmt, hetare och hetast. Som en följd av detta bör kläder som ska användas i det här landet vara något ljus med korta ärmar. Men byxor eller lång kjol är något du bör också ta åtminstone en som några turistattraktioner som tempel kommer inte att tillåta folk med shorts eller linne för att få in några vinterkläder kan behövas om du planerar att gå upp i bergen i norra delen eller nordöstra delen av landet under vintern, annars kommer de vara ganska värdelösa för din resa. För att vara säker med det här, det är varmt rekommenderar resenärer att kolla väderprognosen igen innan avresan.

6. Incheckning av bagage

För att göra din Thailand checka in smidigare, kontrollera ersättning om ditt bagage ordentligt och se till att dina väskor inte överbelastas. Det bagage är upp till flygbolaget politiken så kontrollera detta i din bokning som utfärdade av flygbolaget.

Efter alla listor har kontrollerats, kommer du att vara ganska redo för att checka in till Thailand. Den sista förslag är att alltid hitta den PR-priset i förväg för eventuella tjänster du ska använda i Thailand som boende, transporter, limousiner, kurorter eller andra aktiviteter. Många tjänster erbjuds ofta med främjande priser för förhandsbokning.

Du kan kontrollera ytterligare information om Thailand här.

 

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/travel-tips-articles/important-checklist-you-should-know-before-checking-in-thailand-1988249.html

Kategori § Thailand Resor
Etiketter: att g att veta innan resa till thailand bör check lista thailand checkar checklista checklista att ta med till thailand checklista resa thailand checklista resa till thailand checklista thailand checklista turist thailand chiang mai innan koh samui krabi spruta innan thailand thail Thailand thailand checklista thailandsresan checklista Veta Viktig viktiga saker att veta innan resan till thiland viktiga saker till thailand viktigt att veta om thailand viktigt innan thailand viktigt innan thailandsresan viktigt resa thailand viktigt resa till thailand viktigt vid thailandsresa www.thailandairways.se

19 juni 2011 Översatt text om Thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Erbjudanden & resor från Jade Travel

Bloggar om Viktig checklista du bör veta inn..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

Översätt ↓

SwedishEnglishGermanFrenchSpanishRussianDutchDanishNorwegian

© Thailand Resor. Alla rättigheter förbehållna. Thailand Resor i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.