Thailand Visum? Vad du behöver veta

Thailand Visum? Vad du behöver veta

För de flesta resenärer kommer till Thailand, det finns tre viktiga typer av posten kategorier som du behöver för att ta del av. Enligt International Air Travel Association eller IATA avgöranden, bör ditt pass vara giltigt i minst sex månader eller mer precis innan du kan resa till Thailand.

För de flesta resenärer kommer till Thailand, hittar du tre huvudtyper av posten kategorier som du bör ta del av. Enligt International Air Travel Association eller IATA avgöranden, bör ditt pass vara giltigt i minst 6 månader eller mer innan du kan resa till Thailand.

Innan avgår till Thailand, är det lämpligt för dig att kolla med den thailändska ambassaden, thailändska konsulatet eller med en pålitlig resebyrå på senaste viseringskrav i Thailand. Du kan eventuellt också ta en titt på den thailändska utrikesministeriet webbplats om du inte kan hitta en pålitlig källa.

över Internet finns också ett stort antal andra webbplatser som du kan förstå mer om VISA-frågor, trots att de kan oftast inofficiella källor.

turistvisum Befrielse

För alla som är en västerlänning som har ett pass från Storbritannien, Irland, USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, kommer du att kunna gå in Thailand utan att ansöka om visum för korta vistelser.

                                                                 ]]>         

Så vad termen turistvisum undantaget betyder? Det innebär att du kan bo upp till 30 dagar och 15 dagar på en land-gräns vid ankomsten på en internationell flygplats i Thailand. Ditt pass skulle stämplas med tid för din vistelse genom invandring tjänstemän.

Du kommer dessutom behöva minst 10.000 bahts per person eller 20 tusen bahts per familj för att visa bevis på att du har möjlighet att stanna i Thailand. Även ganska sällsynta, kan du eventuellt bli ombedd att gå ombord på nästa flyg eller skickas till närmaste thailändska ambassaden om du inte kan göra det.

thailändska invandring tjänstemän skulle också ha befogenhet att be om bevis på flygbiljetter lämnar Thailand från dig. Den thailändska invandring är redan kända för att göra det på den kambodjanska gränsen nyligen.

Det kommer att vara i ditt intresse att köpa ett turistvisum i förväg om du bara har en enkelbiljett till Thailand. Vissa flygbolag har varit kända för att stoppa dig från att gå ombord på planet utan visum.

60 dagar turistvisum

Du bör överväga att ansöka om 60 dagars turistvisum från den thailändska ambassaden och thailändska konsulatet bör du ska stanna i Thailand i mer än 15 dagar men mindre än 30 dagar. Vanligtvis ansökningsprocessen tar bara ett par dagar. Vad de behöver från dig är just ditt pass och 2 fotografier tillsammans med ansökningsblanketten. Den 60 dagars visum kostar ca 28 pounds.

90 Dag Non Immigrant Visum

för ändamål som omfattar studier, företag och besök till familj och vänner som kräver mer än 30 dagar, skulle du behöva ansöka om den 90-dagarsperiod Non-Immigrant visum. Detta visum kostar ca 45 pounds för single entry till 100 pounds för flera inresor.

För att ansöka om den 90-dagarsperiod Non-Immigrant visum, är bevis som krävs av de thailändska tjänstemän. Normalt folk skulle ansöka om 30 dagars förlängning till 60 dagars visum i Thailand eftersom det kommer att bli tufft att ansöka om ett 90 dagars visum.

En varning till alla resenärer – inte mer än stanna i Thailand. Varje dag stannar kvar, kommer du att behöva punga ut ett vite på 500 bahts varje dag innan du kan lämna Thailand. För alla som på något sätt involverad med polisen och hålla ett utgånget visum, kan du vara fängelse.         

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/travel-tips-articles/thailand-visa-what-you-need-to-know-5061099.html

Kategori § Thailand Resor
Etiketter: arbetsvisa thailand familj att g behöver enkelbiljett thailand enkelbiljett thailand ambassaden enkelbiljett thailand pris hur mycke kostar ett visum till thailand hur mycket kostar visum hur mycket kostar visum thailand hur mycket kostar visum till thailand kan man bara ha enkelbiljett till thailand kostar visum thailand kostnad i thailand utan visum kostnad visa til thailand kostnad visum thailand kostnad visum till thailand man s non-immigrant visa thailand pris om du inte kan bevisa hemresa thailand pris turistvisum thailand pris visum thailand resa med enkelbiljett till thailand med visum resorthailand.com thai visum enkel biljett thail Thailand thailand enkelbiljett thailand vad kostar thailand visa vad kostar thailand visum thailand visum enkelbiljett thailand visum fr thailand visum kostnad thailand visum pris thailands invandring thailandsvisa turistvisum thailand enkelbiljett turistvisum thailand hemresa turistvisumbefrielse thailand utganget visum i thailand vad kostar 45 dagars visum till thailand vad kostar 60 dagars turistvisum till thailand vad kostar 60 dagars visum till thailand vad kostar ett turistvisum till thailand vad kostar ett visa till thailand? vad kostar ett visum vad kostar turistvisum thailand vad kostar visa till thailand vad kostar visum vad kostar visum 15 dagar thailand vad kostar visum thailand vad kostar visum till thailand Veta visa kostnad till thailandthailand visa thailand pris visa till thailand visum visum kostnad thailand visum pris thailand visum thailand visum thailand biljetter visum thailand enkelbiljett visum thailand kostnad visum thailand pris visum till thailand och vad kostar det visum till thailand pris www.visum.thailand

21 augusti 2011 Översatt text om Thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Erbjudanden & resor från Jade Travel

Bloggar om Thailand Visum? Vad du behöver ve..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

Översätt ↓

SwedishEnglishGermanFrenchSpanishRussianDutchDanishNorwegian

© Thailand Resor. Alla rättigheter förbehållna. Thailand Resor i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.