Thailand reseinformation för första gången besökare

Thailand reseinformation för första gången besökare

Om du planerar att resa till Sydostasien bör du definitivt överväga att ta en resa till Thailand. Thailand är ett av de vackraste länderna i Asien och det finns miljontals turister besöker Thailand varje år. Denna artikel kommer att ge Thailand resa info till alla som intressen i denna charmiga landet.

är första tiden för ditt besök. De mest populära tiden att besöka Thailand är mellan november och mars. Detta är inte bara den behagliga temperaturen landet, men även denna period är det högsäsong för festivaler i Thailand. Du kommer att ha kul som deltar i Loi Krathong och nya festivaler året.

Men om du kommer i slutet av denna period och stanna längre fram 13-15 April, kommer du att kunna uppleva lite extra kul med den extraordinära Water Festival, som kallas Songkran i alla delar av länderna. Ett litet tips är att om du förväntar dig att njuta av denna Songkran festivalen i Pattaya, måste du stanna lite längre så Songkran bara i Pattaya hålls under 17-19 April varje år.

Denna period är också Thailands topp turistsäsongen. Som ett resultat, om du vill undvika folksamlingar och dyra rumspriser, bör du välja det minst fullsatt månader som från april till juni eller september till oktober.

Trots att regnperioden inte är en mycket trevlig tid att besöka landet, bör du inte avfärda den här säsongen helt. Temperaturen är mycket svalare och turisterna är färre och landskapet är grönt och frodigt. Det viktigaste, det finns bra erbjudanden på boende och andra tjänster under denna tid.

När anländer Thailand, de flesta människor är som att besöka Bangkok som den första starten eftersom det är de viktigaste genomfartsvägar, Suvanabhumi International Airport, där människor steg i det här landet. Bangkok är en stad du inte får missa i din resa. Du kommer bli förvånad över den ohämmade ära staden. Det finns otaliga köpcentrum för att tillfredsställa din shopping behov.

Dessutom är Bangkok den plats där tradition och modernitet sammanblandningen med varandra. Du kommer att kunna besöka en typisk siames byn när du kliver utanför din prisvärda hotell i världsklass. Du kommer att kunna köpa kända märkesnamn från skyhöga köpcentrum samt deltar i en utomhusmarknad. Du kan välja att äta den populära thailändska maten antingen i en lyxig restaurang eller gatuplan marknaden.

Spänningen i staden kommer att hålla dig vid liv. Det finns många köpcentrum som öppnar hela natten, så att du kan vandra omkring om du inte kan sova. Du kommer aldrig att känna sig uttråkad när du är i Bangkok. Hoppas detta Thailand reseinformation kommer att hjälpa dig att planera ditt första steg i detta land och önskar er en trevlig resa i Thailand.

För mer information om Thailand, kan du besöka http://www.thailandguideblog.com .

                 

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/destinations-articles/thailand-travel-information-for-first-time-visitors-2048442.html

Kategori § Thailand Resor
Etiketter: att g besökare För första gången info@atas.de natt Pattaya reseinformation reseinformation thailand thail Thailand thailand reseinformation

10 augusti 2011 Översatt text om Thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Erbjudanden & resor från Jade Travel

Bloggar om Thailand reseinformation för förs..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

Översätt ↓

SwedishEnglishGermanFrenchSpanishRussianDutchDanishNorwegian

© Thailand Resor. Alla rättigheter förbehållna. Thailand Resor i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.