Thailand Property | Fastigheter i Phuket | Phuket Property

Thailand Property | Fastigheter i Phuket | Phuket Property

Thailand är en konstitutionell monarki och är unik bland sydostasiatiska nationer vars traditioner bottnar i århundraden av frihet. Det är mycket ses som ett kostnadseffektivt och geografiskt perfekt regional bas för internationell anställda runt Asien. Vackra berg, täta skogar och mil efter mil av vita sandstränder och turkost hav läppning vid stranden, ett tropiskt klimat lockar besökare tillbaka varje år. Thailand har bra skolor, ett effektivt sjukvårdssystem i världsklass infrastruktur och utrustning som gör det ett mycket attraktivt pensionering destination, pensionärer och andra som vill investera i Thailand Property hålla sydostasiatiska landet Thailand topp för fritidshus.

Marknaden har flyttat med den senaste ekonomiska och politiska förutsättningar för att ge värdefulla möjligheter för slug investerare. De viktigaste drivkrafterna bakom Thailand fastighetsmarknaden är ekonomisk tillväxt och ökning av turismen (Thailand anses vara en av de mest populära asiatiska turistmål för Phuket Hotel orter, Phuket öar, Phuket villor, privata öar) kommer att resultera i ytterligare thailand fastighetsutveckling. Med en årlig kapital tillväxt på mellan tio och 15 procent, erbjuder marknadens lönsamma investeringsmöjligheter och därefter se en tillströmning av köpare som letar efter attraktiv fastighet i Phuket investeringsmöjligheter. Snabba ekonomiska tillväxten stöder den här egenskapen bom och sannolikt har en ackumulerad effekt som fastigheter tillväxt leder till ökad turism. Enligt internationella egendom analytiker, är Thailands egendom utsikterna friska, särskilt inom bostads-och kontors sektorerna byggnaden.

Det genomsnittliga priset för en medelstor thailand bostäder är under USD 40.000. Eftersom fastighetspriserna nu ligger på en opportunistisk låg, kräsna fastighetsbolag Phuket, utnyttjar de låga priserna, särskilt nu i tider av global ekonomisk kris och tillfällig politisk oro i Thailand. De kommer att luta sig tillbaka och iaktta värdet på deras fastigheter ökar gradvis över tiden och njuta av frukten. Landet har väckt intresse hos utvecklarna i fastigheter Phuket, flygbolag och semesterfirare och att de som funderar på att köpa hus utomlands bör också överväga platsen. Det finns stort utrymme för köpare som letar efter olika typer av Thailand hem och investeringsmöjligheter. Människor söker investeringar, för fritidshus, människor som vill använda en fastighet för ett par månaders arbete, det är en hel blandning av alla möjliga marknad. Mest populära områden att investera i bland annat Bangkok, Koh Samui och Phuket.

Dessa destinationer erbjuder några av världens lyxigaste egenskaper. Nytt flyg till Phuket och Koh Samui tillhandahåller alternativ för egendom investerare överväger att göra ett köp i Thailand. Fastighetsmarknaden i Bangkok har en stor osålda inventering av lägenheter som erbjuder mycket låga priser, och tillägger att efterfrågan på dessa fastigheter kommer sannolikt att öka när investerare upptäcker utbud av billiga investeringsmöjligheter som finns. utveckling expanderar till fyra små närliggande öarna på grund av efterfrågan. Regeringen i Thailand har avslöjat ett nytt finansiellt stödpaket som skulle kunna gynna hjälpa husägare och investerare i landet eftersom det inte är immun mot nuvarande ekonomiska krisen. Ökad politisk stabilitet kommer att hjälpa sin popularitet ytterligare och avvärja konkurrens från andra asiatiska länder.

         

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/travel-articles/thailand-property-property-in-phuket-property-phuket-887658.html

Kategori § Thailand Resor
Etiketter: att g Fastigheter fastigheter thailand fastighetsbolag thailand fastighetsmarknaden fritidshus fastighetspriser koh lanta fastighetspriser thailand investera i thailand koh samui Phuket phuket dreamvillage Property thail Thailand thailand fastigheter, phuket turistm

12 oktober 2011 Översatt text om Thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Erbjudanden & resor från Jade Travel

Populära sökord

Bloggar om Thailand Property | Fastigheter i..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Thailand Resor. Alla rättigheter förbehållna. Thailand Resor i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.