Svårare få pension och visum i Thailand

Svårare få pension och visum i Thailand

ny tröskel för att få pension visum i Thailand Thailändska immigrationsmyndigheterna väcker en ny tröskel för utlänningar som vill ha en pension visum bygger på en månatlig inkomst.

Var det nog hittills ett uttalande från ambassaden för att diskutera de månatliga (brutto) belopp motsvarande 65,000 THB på utländska bankkonton krediterades ska den sökande nu visa att detta belopp är minst dubbelt nyligen överförts till ett thailändsk bank. Åtgärden gäller nya visum, men också för förnyelse.

den nederländska ambassaden har pensionsålder viseringssökande utifrån årets uppdrag visar att de betalas årligen 800,000 THB (65.000 per månad). Ambassader, däribland USA, Kanada och Australien ge den sökande ett intyg under ed bekräftar beloppet. Som framgår på någon skala missbruk göras.

Vissa parter kallas den nya åtgärden i ett byråkratiskt hinder för invandring (fler) människor i arbete. De kallar uttalandet från ambassaden onödiga och till och med meningslöst, skulle invandring mycket bättre kontroll kan utföra på grundval av månatliga överföringar till thailändska bankkonton. Dessutom ambassader ge ett uttalande på grundval av inkomsten under det senaste året. Det säger ingenting om intäkter under året efter ansökan om pension visum.

Kategori § Thailand Resor
Etiketter: För kostnad visum thailand pension pension i thailand pension thailand pensionsvisum thailand pention thailand thail Thailand thailand pension visum thailand pensionera sig var betala skatt tröskel visum visum thailand visum thailand dn www.pensionithailand.se www.visum.thailand

7 juni 2011 Översatt text om Thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Erbjudanden & resor från Jade Travel

Populära sökord

Bloggar om Svårare få pension och visum i Th..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Thailand Resor. Alla rättigheter förbehållna. Thailand Resor i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.