Schackturnering i världsklass i Pattaya

Schackturnering i världsklass i Pattaya

 för en god sak: pjäser mot spelare i världsklass i Pattaya
Jean Marc Ndjofang

Pattaya International Schack -turnering startar den 3 juni och slutar den 12 juni. Även i år många världsklass spelare med förre världsmästaren Jean Marc Ndjofang och afrikaans, som för närvarande 2: a plats på världsrankingen.

Jean Marc är favorit i år, men organisationen har lyckats i år för att införliva spelare i världsklass från Kina och Ryssland. Naturligtvis nederländska toppmötet, sade turneringens direktör Andrew A. Tong. Tävlingen är i år igen under ledning och tillsyn av den holländska domaren Evert Davelaar. Också närvarande, de många världsmästare ryska Tijzow, som är kapten på den kinesiska damdelegatie.

Matcherna spelas i Jomtien Garden Hotel i år igen en av huvudsponsorerna utförts av Martin Vlemmix nästa maskot, Tulip House restaurang och resebyrå, Mathieu och Tap korpral. Världsklass spelare är villiga till välgörenhet utkast turnering, som kommer att hållas torsdag den 9 på Tulip House 16.00. Inskrivningen är 1.000 baht någon i sneldam session, spela mot den verkliga världen.

Hälften av detta belopp går till barnhemmet och Mercey du kommer också att få ett fotografi med förre världsmästaren och afrikaans. De som vill att bilden ska spelarna världsklass kan logga varje kväll på Tulip House och be om Mathieu eller Touch. Vänligen registrera fram till juni 9 på Tulip House eller per telefon 08-17612564 eller via e-post: Colindjpattaya@gmail.com

Kategori § Pattaya,Thailand Resor
Etiketter: "ulf berggren" pattaya "ulf berggren" thailand berggren pattaya cache:gospvvjkvm4j:resorthailand.com/shackturnering-pattaya/ För http://resorthailand.com/shackturnering-pattaya/ Pattaya pattaya@ssscth.com pattaya@ssscth.com loc:se pjäser resorthailand.com spelare thail Thailand ulg bergren och thailand välgörenhet världsklass

7 juni 2011 Översatt text om Thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Erbjudanden & resor från Jade Travel

Populära sökord

Bloggar om Schackturnering i världsklass i P..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Thailand Resor. Alla rättigheter förbehållna. Thailand Resor i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.