S som AV THAILAND

S som AV THAILAND

Thailand har förtjänat sin oöverträffade beundran för de rika sortiment av attraktioner, men den pågående utvecklingen av landets turistindustri indikerar att det finns ännu fler väntar på dig att utforska. Från överflöd av inställningar och aktiviteter, är landet spotting nya destinationer och främja nischmarknader som ger särintressen och krav på att resenärer som söker minnesvärd semester. Vår täckmantel kommer att presentera dig märkliga saker i detta fantastiska land under titeln ”Tio S i Thailand”.

Thailand ståtar med ett överflöd av mångfald med den legendariska thailändska leende som är bland de äkta nöjen gräva Thailand. En av de viktigaste anledningarna till att en uppsjö av turister återvända till landet år efter år beror på att thailändska folket är så vänliga och redo att bryta ett leende vid varje tillfälle, vilket lämnar Thailand att vara döpt till ”Land of Smiles”. För att tjäna detta världsberömda slogan har landet utvecklats till kosmetisk tandvård nav för försköning. Många estetiska tandvårdskliniker är nu blommande drastiskt. De erbjuder en innovativ form av tandvård, som har imponerat världen.

Ordet Sabai betyder bekväma och tillfreds på thailändska. Även här kan du mycket kan känna Sabai som nation kommer med ett stort urval av lyxiga lägenheter, hotell, charter och andra genrer av boende att välja på med utmärkt värde för pengarna. Turister kan koppla av, lata och lounge eller de kan frodas i lugn och anläggningar och bekvämligheter. Vare sig det är för din getaways, semester eller viktiga tillfällen, de boende av alla slag utgör en vistelse i stil för varje smak och budget. De har himmelska platser, internationella standarder, makalös service och oöverträffad lokal gästfrihet.

färdas i Thailand har varit ganska ögonöppnande bevilja en verklig känsla av nöje eller sanook på thailändska. Ett land av tropiska stränder, frodiga berg och fantastiska floder, Thailand är utan tvekan en oas i den hektiska världen. Denna vackra land är också välsignade med naturliga underverk som gör den till en idealisk bas för ekoturism där besökare kan få en upplevelse med minnen för livet. Med denna avkopplande erbjudandet kommer besökarna njuta av en extra chans att uppskatta naturens skönhet och njut av en sådan spännande aktiviteter som naturen studie, cykeltur, elefant safari, trekking, djur visning och forsränning, för att nämna några.

                                                           ]]>          

thailändsk mat har en unik smak och arom som gör landet ”Kitchen av världen”. Det är särskilt het och kryddig. De flesta av thailändsk mat lagas med oumbärliga ingredienser inklusive chili, vitlök, citrongräs, färsk koriander löv, limejuice, fisksås och räkpasta. Förutom att ge ett fräsande och exotisk arom, thailändsk mat som innehåller främst örter och kryddor också utövar medicinska och läkande egenskaper. Med deras fettsnåla egenskaper, hjälper de till att göra thaimat en av de mest hälsosamma någonstans. En av signaturen thailändska rätter är den kryddiga räksoppa Tom Yum Goong. De som har nafsat thailändsk mat kommer att längta efter det igen och igen.

Denna vackra land uppfattas som ”Spa Capital of the World”, där traditionell terapi är genialt upprätthålls som ett alternativt sätt att eliminera smärta, toxiner och skadliga ämnen från kroppen. Spa har varit en ledande terapeutisk trend. Går hand i hand med turism bom, det är nu blomstrar i framstående turistmål. Spa ger ett komplett utbud av behandlingar för en djupgående tillstånd av avslappning samt fysisk och andlig förnyelse. Dessa inkluderar allmänna body scrub, ansiktsbehandling, zonterapi och traditionell thailändsk massage, en av världens äldsta läkande metoder med betydande hälsofördelar.

Bland de mest fascinerande egenskaper golf i Thailand är en mångfald av platser och omgivning där kurserna är placerade, vilket gör landet till ”Golf Capital of Asia”. Det finns många mästerskap standardkurser i Bangkok och runt om i landet alla utrustade med förstklassig utrustning, fantastiskt hål signatur och perfekt underhåll för att hålla dem internationella standarder, så att du kan njuta av din sving året runt. Varje kurs har sin välutbildade caddies och det är obligatoriskt att anställa en caddie för din runda. De flesta av de nya kurserna har bra boende på plats plus fritidsaktiviteter för familjen.

Silk från Thailand har varit populärt världen över. Den har accentuerat tyget stoisk elegans. Silk är ett naturligt glödtråd görs från spottkörtlarna av silkesmaskar, en typ av mal som livnär sig på mullbär växter. Eftersom en glödtråd är för tunn att använda ensam, finns flera trådar blandas för att skapa en tjockare och mer slitstarka fibrer. Thai siden är olika i färger från ljus guld till mycket ljusgrön. Bra kaliber thai silke är vävda på vävstolar. Den varp och inslag är inte av samma färg, vilket gör thailändskt siden så exceptionell när det gäller färg toner och blandningar. Oavsett var du köper den från, är Thai siden alltid en varaktig suvenir och skatt.

Bostad i Thailand är helt säker och sund. Den livskvalitet det thailändska folket och resenärer är nu eskalerar till en glädjande nivå. Genom avgörande administrationen av den thailändska regeringen, kan resenärerna njuta av sin semester i landet mer tryggt och säkert. Inriktning att godkänna Thailand som en världsklass destinationen har regeringen starka viljan att ta itu med alla skadliga problem som kan påverka turistnäringen och erbjud budget resepaket för alla typer av resenärer. Därför resenärer försäkrade att även här de kan fördjupa sig i sin njutning till fullo ännu känner sig skyddade och trygga.

Land of Smiles är ett shoppingparadis där hängiven shoppare kan köpa ett brett utbud av högkvalitativa produkter och tjänster med särskilda rabatter. En unik shoppa möjlighet väntar besökarna att förhandla och köpa hantverk, textilier, ädelstenar, smycken, antikviteter och mer samtida varor. Shopping i Thailand kan vara förundrade från high-end shopping komplex och varuhus till livliga marknader och höga gator. I Bangkok finns de berömda shoppinggatorna strategiskt läge längs MBK-Siam Discovery Center för att Ratchaprasong korsning samt längs Sukhumvit Road to Emporium Shopping Arcade.

En fristad för hav, sand och sol älskare, stolt Thailand sig på ett antal av världens vackraste stränder och öar med orörda vita sandstränder, kristallklart vatten och fantastiska korallrev. Det finns olika saker längs Gulf of Thailand och Andaman havet efter dina önskemål. Fantastiska stränder och ojämförlig havsmiljöer har lockat en mängd semesterfirare från hela världen. De kan skämma bort med suveränt boende, stranden barer och restauranger samt en oändlig möjlighet till fritidsaktiviteter som Phuket segling, Andamanhavet dykning, segling, sola och mycket mer.

         

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/travel-articles/ten-s-of-thailand-1620893.html

Kategori § Thailand Resor
Etiketter: att g thail Thailand turistm

10 oktober 2011 Översatt text om Thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Erbjudanden & resor från Jade Travel

Populära sökord

Bloggar om S som AV THAILAND

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Thailand Resor. Alla rättigheter förbehållna. Thailand Resor i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.