Oliv-och Indigo Vistas stränderna i Thailand

Oliv-och Indigo Vistas stränderna i Thailand

strävan efter vila och semester avkoppling, inget kan tävla med Thailand stränder. Att fånga med de bästa stränderna synpunkter från Thailand, tar flytten till ön Phuket, som ligger i den södra länet av Thailand. Färjor, båtar och bilar alternativen hyra finns för att komma in på stränderna. En traditionell Thailand strandsemester kännetecknas av en lång rad av vit sand, klart vatten smaragd och glittrande sevärdheter. För de turister som flyger på, samtidigt som du väljer en strand, är det viktigt att välja en plats som går passar dagens humör. De som känner dig mer samhällelig kommer eventuellt älska ett besök på Patong Beach. Denna sträcka av sand är helt livlig med spännande saker att göra. Dessutom parasailing, vindsurfing och vattenskidåkning, har detta Thailand stranden massörer samt båtturer aktörer som availabel att göra en kunds beställning.

                                                 ]]>          

För de resenärer i flyg till Thailand som vill njuta av Thailands stränder som är något mer isolerade, sedan Phuket norra stränderna är alternativen. Nai Thon Beach är en plats som visar upp askgrå sand som är så silkeslen och smidig att den verkligen ”vrålar” när man går längs den. Den här stranden har bevarat en oskadad kvalitet och samtidigt lokala hotell och bungalows finns att hyra rum över hela stranden med en smidgen av restauranger, barer och massor av lugn och ro, detta är Phuket Beach beundransvärda av några nätters vistelse. Varför inte boka och njuta av en sådan fantastisk strandsemester i Thailand?

ön Ko Chang är Thailands näst största och mest populära ön efter Phuket. Flamboyant blåare utsikt över stranden, vackra äventyrliga regnskogar, rikt marint liv och en sval och komponerade atmosfär är ön Ko Chang montera den bästa platsen för turister som söker de finaste stränderna i Thailand. Ön har nyligen registrerat på turist anteckningsbok, och följaktligen är takten fortfarande problemfri och lugn. Vandrare på den Thailand flyg kan hirea liten stuga eller stuga på White Sands Beach eller kan välja lite mer lyx på en av Thailands badorter i länet. Förutom ett utbud av affärer vid stora vägen, har stranden även en shake med massor av restauranger och klubbar roligare när solen går ner. Dessutom är Kai Bae Beach också en utmärkt destination plats för att njuta lite snorkling och kajakpaddling i det rena havet.

         

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/flights-articles/olive-and-indigo-vistas-of-thailand-beaches-3308011.html

Kategori § Thailand Resor
Etiketter: att g Indigo natt odd molly cypress dress Olivoch stränderna thail Thailand thailand indigo tenn Vistas

8 augusti 2011 Översatt text om Thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Erbjudanden & resor från Jade Travel

Bloggar om Oliv-och Indigo Vistas stränderna..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

Översätt ↓

SwedishEnglishGermanFrenchSpanishRussianDutchDanishNorwegian

© Thailand Resor. Alla rättigheter förbehållna. Thailand Resor i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.