En kort guide till Phuket, Thailand

En kort guide till Phuket, Thailand

Inledning

Thailand är en konstitutionell monarki och har det största antalet registrerade råder i världen. Nuvarande kung, Bhumibol Adulyadej, är den nionde kungen av huset Chakri, och är den längsta ämbetstiden statschefen lever i dag, och den som suttit längst monarken Thailand någonsin har haft.

Thailands ekonomi var väsentligt ökat under 1980-talet och 90-talet, när det blev mer industrialiserade och turism blev kraftigt främjas. Idag Thailands export och turism är två av dess mest uppskattade branscher.

Thailand är välsignad med flera turistdestinationer som ser miljontals besökare från hela världen. Ayutthaya, Pattaya, Bangkok, Phuket, Krabi, Chiang Mai och Koh Samui är bland de mest populära ställen i Thailand.

Phuket är en ö som ligger utanför sydvästra kusten av Thailand. Det är ett populärt turistmål och är känd för ett antal aktiviteter, varav några behandlas nedan

Lean till Cook Thai Cuisine

thailändska köket är känt över hela världen, och thailändsk mat är en av de mest populära i världen. Även matlagningskurser kanske inte är en omedelbar val för en semester eller semester tidsfördriv medan man i Thailand ger exotisk natur thailändsk mat timmars underhållning för många Phuket turister.

Phuket erbjuder matlagningskurser från erfarna kockar. Många matlagningskurser hålls nära komplex människa shopping i Phuket, som Jungcelon. Många klasser hålls i arbetslivet restauranger och barer.

Klasser syftar på alla nivåer och många börjar med en rundtur i en thailändsk mat på marknaden, innan man kombinerar dessa underbara och exotiska thailändska ingredienser tillsammans. Thailändsk mat handlar om att balansera smaker för en äkta och oförglömlig dinning upplevelse.

                                                                 ]]>         

Naturligtvis, när du har plockat upp grunderna, sätta din nyfunna thailändsk matlagning färdigheter att använda i Thailand Phuket semester och semesterbostad lägenhet helt enkelt måste göras.

Gibbon Rehabilitation Project

Gibbons och andra arter av apor hemma i Sydostasien tas ofta och används som turistattraktioner. Processen för jakt och fånga Gibbons är ofta barbariska, yngre djur som tas och de äldre slaktas. Den Gibbon Rehabilitation Project (BRP) på Phuket inrättades för att försöka hjälpa gibbonapor som hade tagits från sin naturliga miljö, genom omvårdnad dem tillbaka till hälsa och återinföra dem i naturen när de var redo. Det har fått en del dålig press från människor som har hävdat att arbeta för GRP, men det har även fått massor av beröm från andra håll. Projektet på Phuket Den är öppen för besökare och volontärer.

Elephant Trekking

Om du väljer att åka på en elefantridning i Phuket, har du med all sannolikhet räddade elefanten liv. Eftersom skogsindustrin förbjöds 1989 och den föränderliga miljön i Phuket på grund av industrialisering, har vilda elefanter tillsammans med arbetslivet elefanter nästan försvunnit utanför turism. Liksom människor, elefanter behöver sysselsättning för att överleva i Thailand och används som transportmedel för turister är egentligen deras enda alternativ. De är smarta, intelligenta, och på grund av den långsamma hastigheten de går på, är ett perfekt sätt att ta i glansen av Phuket.

Det har rekommenderat att bara använda etablerade researrangörer elefant trekking, som de behandlar djuren bättre, och de undviker omänsklig eller grymma metoder.

Elefanter är en etablerad del av Thailands historia, där i antikens Siam de användes i strid i en liknande roll som dagens moderna stridsvagnar. Man tror att endast 2000 sydasiatiska elefanter lever i det vilda och experter bedrift att siffrorna är för låga för att upprätthålla den genetiska mångfalden.

Phi Phi-öarna

Phi Phi-öarna är fyra öarna som är den mer utgående resenär eller turist. Omgiven av korallrev, inte överraskande allehanda vattensporter och aktiviteter kan vara förband, inklusive snorkling, klippa dykning och dykning för att nämna några. Andra aktiviteter inkluderar camping, vandring, inkluderar fotboll (fotboll), och djur apor och hajar.

Temple Tittar

att förstå Thailands kultur och religioner är nyckeln till att förstå Thailand själv. Phuket liksom många delar av Thailand har massor av tempel. De är etablerade landmärken, och tempel som Big Buddha och Chalong templet måste se visning för dig som besöker Phuket. Eftersom tempel är mycket viktigt att lokalbefolkningen i Thailand, är det viktigt att behandla dem med respekt och följa sunt förnuft metoder som du skulle göra om du besöker en kyrka i väster. Badkläder till exempel skulle inte passa att besöka ett tempel.

Thailand är en exotisk plats fylld av underverk och rikedom. Den passar alla typer av resande och turister, och ön

         

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/destinations-articles/a-brief-guide-to-phuket-thailand-5077778.html

Kategori § Thailand Resor
Etiketter: Guide koh samui kort krabi matalgningskurs phuket matlagning i phuket matlagnings kurs i phuket matlagningskurs phuket matlagningskurs thailand matlagningskurs thailand phuket matlagningskurser i phuket matlagningskurser i thailand matlagningskurser thailand resa Pattaya Phuket phuket matlagningskurs thail Thailand till turistm volont

20 augusti 2011 Översatt text om Thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Erbjudanden & resor från Jade Travel

Bloggar om En kort guide till Phuket, Thaila..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

Översätt ↓

SwedishEnglishGermanFrenchSpanishRussianDutchDanishNorwegian

© Thailand Resor. Alla rättigheter förbehållna. Thailand Resor i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.