Att bo i Thailand: Tio skäl för att flytta till The Land of Smiles

Att bo i Thailand: Tio skäl för att flytta till The Land of Smiles

Det finns nästan lika många anledningar till varför folk kanske vill börja ett nytt liv utomlands som det finns människor som vill. Oavsett motivationen – hitta en plats i solen, fly från vardagen för vardagliga livet, letar efter en nystart, hjärtefrågor, hitta en plats att dra sig tillbaka till, en mängd andra, det finns många anledningar till varför du bör på allvar överväga att välja Thailand som en plats att bosätta sig. Här är tio av dem:

. Thailands tropiska klimat är en stor attraktion för många. Utan någon riktig vinter att tala om (även om det kan bli kyligt i de norra bergen) och en relativt mild monsun säsongen med några riktiga tyfoner är klimatet perfekt för dem som gillar varma dagar och kvava nätter. Den varma säsongen av mars-maj är den enda nackdelen, eftersom dessa månader kan vara tryckande, men många invånare tycker att detta är ett litet pris att betala för soldränkta dagar under palmerna.

. Lättroad, vänlig, någorlunda hårt arbetande, och allmänt artig, thailändarna är ett enkelt gäng människor att umgås med. Thailand också skryta med en eklektisk och fascinerande utlandsstationerade gemenskap och som ett stort turistmål, kommer du att träffa människor från hela världen.

. Om du gillar asiatisk mat och gillar det kryddiga, är Thailand det bästa stället i världen att leva. En förvirrande mängd färsk tropisk frukt kompletterar ett fantastiskt utbud av curryrätter, soppor, risrätter och skaldjur. Även om du inte kan ta för mycket krydda, är den kinesiska kulinariska inflytandet starkt och Bangkok och de flesta större städerna har en mängd västerländska, japanska och Sydasien butiker att fresta dig. Lägg till allt detta den billiga priser och du kan vara säker på att du aldrig kommer att gå hungrig i Thailand

Med ett ord, billigt. Bostäder är mycket prisvärd, men av varierande kvalitet, verktyg och tjänster är mycket billig, transportkostnader nästan ingenting, och mat och dryck är mycket prisvärd. I Thailand, så mycket får vad du betalar för, men den verkliga fördelen är att du kan leva högt eller levande låga. Om du är på en budget, kan du göra dina pengar gå långt och har en bra livsstil på samma gång. Om du har råd med det goda livet, det är alla där.


                                                 ]]>         

. Sjukvården i Thailand städerna är så bra att många människor från rikare länder som nu tar ”medicinska semester” till Thailand. Landets plastikkirurgi är högkonjunktur och paket finns nu som kombinerar kosmetisk kirurgi och andra typer av drift med återhämtning på ett av de många nyöppnade kurorter. Varje provinshuvudstaden har minst ett privat sjukhus av internationell standard eller mycket nära den, och med medicinska räkningar och försäkring är mycket prisvärd, bör hålla sig frisk i Thailand inte vara ett problem.

Thailands rika konstnärliga tradition, färgglada och utsmyckade tempel, mycket komplexa och varierande sociala strukturer och bra konstgallerier och museer kan ge en livstid av intresse. Det finns alltid något att lära sig, alltid något nytt att upptäcka. Många varaktigt bosatta säger att de bara kan skrapa på ytan av denna verkligt fängslande land.

Kombinera Thailand områden med enastående vacker natur med allt högre kvalitet av sport-och fritidsanläggningar och du har ett paradis för utomhus älskare. Golfare kommer att dregla över några av de kurser som erbjuds – med löjligt låga greenfee. Dykning och andra vattensporter är lätt att hitta. Nationalparkerna är underbara. Eller så kan du bara ta en promenad i risfält gratis. Allt detta på din tröskel.

Thailand är ett av de mest attraktiva ”exotiska” länder som vill utforska nya affärsmöjligheter, endast Malaysia och Singapore i Sydostasien är jämförbara. Medan byråkratin är irriterande, bedrägerier och rip-offs behöver ha i åtanke, och kulturella hinder måste övervinnas, de återhämtar thailändska ekonomin, en stabil politisk situation, en någorlunda kompetent arbetskraft och företagsvänligt attityd från den nuvarande regeringen ställa seriösa möjligheter för top-dollar investerare och småföretagare likadana.

En av de stora aspekter av livet i Thailand är att du kan leva snabbt eller leva långsamt, eller någonstans i mitten. Det är upp till dig. Det är ganska lätt att gå på en historia beslutsfattandet splurge i Bangkok om du har den viljestyrka, uthållighet, och pengarna, precis som det är så lätt att förlora sig i månader eller år i den lugna natursköna norra bergen. Med så mycket variation som erbjuds, kan du välja din egen livsstil i Thailand.

gillar att festa? Så thailändarna! Om det någonsin var ett land där du kanske bara kunna ha för mycket kul, kan detta vara det. Bangkok, Pattaya, Phuket och Koh Samui är Thailands välkända kul fabriker, men om du är beredd att blanda sig med lokalbefolkningen, även de små kan ur vägen platser vara bra för umgänge. Många utflyttade behöver en regelbunden kontroll av det roliga mätaren för att se till att andra aspekter av deras liv inte försummas.

Detta är ett utdrag ur lever i Thailand eBook, 400 informationen packade sidor att kickstarta ditt nya liv i Thailand. Tillgänglig från http://www.living-in-thailand.net

         

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/exotic-locations-articles/living-in-thailand-ten-reasons-for-moving-to-the-land-of-smiles-1733935.html

Kategori § Thailand Resor
Etiketter: anledningar till att leva aoffice@tavrika.kiev.ua loc:se att bo i bangkok att bo i thailand att bo och leva i thailand att flytta till thailand att g backpacking i indien och tailand biligaste plastik kirurg o bangkok billigaste platserna att bo i thailand bloggar om o bo i thailand bo i norra thailand bo i thailand bo i thailand billigt bo ithailand bo och leva i thailand bor i thailand budget bo i thailand budget flytta till asien budget leva i thailand budget leva i thailand bangkok de flyttade till thailand en plats i solen thailand flytta flytta bangkok flytta och bo i thailand flytta till asien flytta till bangkok flytta till bangkok blogg flytta till chiang mai flytta till koh samui flytta till koh tao flytta till krabi flytta till solen flytta till thailand För info atrium.kiev.ua loc:se info bo-chang.com.tw loc:se info med-dovidka.com.ua loc:se info telekritika.kiev.ua loc:se info@abraziv.kiev.ua loc:se info@altera.kiev.ua loc:se info@eleven.kiev.ua info@fnet.kiev.ua info@info.kiev.ua info@komplex.kiev.ua info@podar-ok.com.ua loc:se koh samui Land leva i bangkok leva i thailand budget leva i thailand pengar leva och bo i thailand mail bo-chang com tw loc:se mail hua-yi.cn mail hua-yi.com.tw loc:se mail med-dovidka com ua loc:se mail ner.gov.tw mail netown.net.tw mail tavrika.kiev.ua mail telekritika kiev ua loc:se mail uaskiev.com nackdelar koh samui natt niclas thorsell bangkok Pattaya plastikkirurgi krabi thailand priser skäl Smiles social struktur thailand sociala strukturer thailand starta ett nytt liv i thailand starta ett nytt liv utomlands starta nytt liv i thailand starta nytt liv thailand starta nytt liv utomlands thail Thailand thailand att leva thailand tyfon thailandska.se thalong att bo i thailand till transportkostnad bangkok-pattaya turistm tyfoner thailand vi bor i thailand web www.leva i thailand.se yi-chang@netown.net.tw loc:se

11 augusti 2011 Översatt text om Thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Erbjudanden & resor från Jade Travel

Bloggar om Att bo i Thailand: Tio skäl för a..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

Översätt ↓

SwedishEnglishGermanFrenchSpanishRussianDutchDanishNorwegian

© Thailand Resor. Alla rättigheter förbehållna. Thailand Resor i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.